Produktbeskrivelse
Stevia melkesjokolade uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel 42 gram.
Ingredienser: kostfiber (inulin, oligofruktose), kakaosmør , kakaomasse , helmelk pulver, søtningsmiddel (maltitol), skummetmelkpulver , søtningsmiddel: steviol glykosid (ekstrakt av stevia planten; E960), naturlig aroma (vanilje), emulgator (soyalecitin).
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 2071 kJ/502kcal, fett 38.2 g hvorav mettede fettsyrer 23.0 g, karbohydrat 21.3 g hvorav sukkerarter 10.6 g, protein 7.5 g, salt 0.18 g
Overdreven bruk kan ha avførende effekt.
Inneholde spor av egg, gluten og nøtter.
Kakao: Min. 57,5%
Stevia mørk sjokolade uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel 42 gram.
Ingredienser: kakaomasse , kostfiber (inulin), søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør , naturlig aroma (vanilje), søtningsmiddel: steviol glycoside (ekstrakt av stevia planten, E960), emulgator (soyalecitin).
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 1940 kJ/472kcal, fett 36.5 g hvorav mettede fettsyrer 21.8 g, karbohydrat 14.9 g hvorav sukkerarter 2.0 g, protein 6.0 g, salt 0.0 g
Overdreven bruk kan ha avførende effekt.
Kan inneholde spor av melk, egg, nøtter og inneholder gluten.
Kakao: Min. 85%
Stevia melkesjokolade med ganache og kakao biter uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel 42 gram
Ingredienser: kostfiber (inulin, oligofruktose), kakaosmør, kakaomasse, helmelk pulver, vegetabilsk fett (palme og solsikkeolje), søtningsmiddel (maltitol), skummetmelkpulver, kakaobønner (2,1%), maltitol sirup, vann, stabilisator (sorbitol), fortykningsmiddel (glycerol), søtningsmiddel: steviol glykosid (ekstrakt av stevia planten; E960), naturlig aroma (vanilje), emulgator (soyalecitin), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 2127 kJ/516 kcal, fett 41.5 g hvorav mettede fettsyrer 25.1 g, karbohydrat 20.8 g hvorav sukkerarter 9.0 g, protein 6.6 g, salt 0.2 g
Overdreven bruk kan ha avførende effekt.
Kan inneholde spor av egg, nøtter, sesam og gluten.
Kakao: Min. 57,5%
Stevia mørk sjokolade med ganache og appelsiner uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel 42 gram.
Ingredienser: kakaomasse, kostfiber (inulin, oligofruktose), kakaosmør, vegetabilsk fett (palme og solsikkeolje), søtningsmiddel (maltitol), helmelkpulver, skummetmelkpulver, maltitol sirup, vann, appelsin fruktkjøtt (1,3%), stabilisator (sorbitol), naturlig aroma (appelsin, vanilje), søtningsmiddel: steviol glykosid (ekstrakt av stevia planten; E960), emulgator (soyalecitin), surhetsregulerende middel (sitronsyre) , salt.
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 2035 kJ/494 kcal, fett 39.7 g hvorav mettede fettsyrer 24.2 g, karbohydrat 18.0 g hvorav sukkerarter 5.2 g, protein 5.7 g, salt 0.1 g
Overdreven bruk kan ha avførende effekt.
Kan inneholde spor av egg, nøtter, sesam og gluten.
Kakao: Min. 85%
Stevia hazelnut praline med Ris Krips uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel 42 gram.
Ingredienser: kostfiber (inulin, oligofruktose), cacaoboter, søtningsmiddel (maltitol), hasselnøtter (13,9%), cacaomassa, helmelk pulver, skummetmelkpulver, konsentrert smør (melk), ris (1,6%), emulgator (soyalecitin), naturlig aroma (vanilje), søtningsmiddel: steviol glykosider (ekstrakt av stevia planten; E960).
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 2117 kJ/513 kcal, fett 39.4 g hvorav mettede fettsyrer 19.4 g, karbohydrat 27.5 g hvorav sukkerarter 8.4 g, protein 7.3 g, salt 0.13 g
Kan inneholde spor av egg, sesam og gluten.
Overdreven bruk kan virke avførende.
Kakao: Min. 57,5%
Stevia mørk sjokolade med Gianduja uten tilsatt sukker, med søtningsmiddel.
Ingredienter: kakaomasse , kostfiber (inulin, oligofruktose), søtningsmiddel (maltitol), hasselnøtter (14,3%), kakaosmør, helmelk pulver, konsentrert smør (melk), skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), naturlig aroma (vanilje), søtningsmiddel: steviol glykosider (ekstrakt av stevia planten; E960).
Næringsinnhold per 100 gram: Energi 2060 kJ/500 kcal, fett 39.2 g hvorav mettede fettsyrer 19.1 g, karbohydrat 23.4 g hvorav sukkerarter 4.2 g, protein 6.5 g, salt 0.05 g
Kan inneholde spor av egg, sesam og gluten.
Overdreven bruk kan virke avførende.
Kakao: Min. 85%